В очакване на старта на световното турне Celebration Tour Мадона ни

...
В очакване на старта на световното турне Celebration Tour Мадона ни
Коментари Харесай

Мадона показа емблематични тоалети, белязали кариерата ѝ

В очакване на старта на международното турне Celebration Tour Мадона ни „ разноски ” из дрешника си, споделяйки фрагменти на емблематични тоалети, белязали значими моменти от кариерата и театралните ѝ изяви. Поп иконата документира момента в нов пост в Instagram, в който показа и част от персоналната си история.

„ Пътуването из моите архиви постоянно е носталгично пътешестване в спомените! Ако си помисля за моето пътешестване през музиката през последните 4 десетилетия – по какъв начин може да не подчертавам на всички невероятни облекла, които трябваше да нося, и всички невероятни дизайнери, с които имах шанса да работя “, споделя Мадона под поста. 
    View this post on Instagram           
A post shared by Madonna (@madonna)

Кралицата на попа употребява обявата и с цел да хвърли светлина върху детството си и да показа с горест за спомените си по какъв начин тя и майка ѝ не са имали задоволително средства, с цел да си купуват топли облекла. „ Тя постоянно харчеше дребното пари, които имахме, за палта за нас и си припомням по какъв начин стоях извън и чаках учебния рейс, до момента в който майка ми трепереше в мраз! ” искрено споделя Мадона.

Изпълнителката не пропуща да означи, че в този момент е „ преизпълнена съм с признателност ” и че всякога когато облече ново топло палто се сеща с доста обич за своята майка.

Постът на Мадона е част от поредицата изявления, подгряващи предстоящото Celebration Tour, с което поп иконата отбелязва 40-годишното си наличие на музикалната сцена.

Турнето стартира във Ванкувър, Канада, на 15 юли и ще бъде последвано от концерти в Северна Америка, които не престават до началото на октомври. След това стартират европейските концерти.

По-рано този месец Мадона показа видео  от първата седмица на подготовките за турнето. 
    View this post on Instagram           
A post shared by Madonna (@madonna)

 
Мадона: Вижте какъв брой съм сладка в този момент! 
 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР